Skip to content Skip to footer

Privacyverklaring Rocking Minds augustus 2020

Rocking Minds hecht super veel waarde aan jouw privacy. Natuurlijk houden we ons dan ook aan de privacywet. We verwerken uitsluitend gegevens die we nodig hebben voor onze dienstverlening of om deze te verbeteren. In deze privacyverklaring lees je hoe we jouw persoonsgegevens verzamelen, gebruiken en eventueel delen.

Apparaatgegevens

Wanneer je de site bezoekt, verzamelen we automatisch bepaalde informatie over uw apparaat, inclusief informatie over de webbrowser en tijdzone. Bovendien verzamelen we tijdens het bladeren door de site informatie over de afzonderlijke webpagina’s of producten die je bekijkt, welke websites of zoektermen je naar de site hebben verwezen en informatie over hoe je met de site omgaat.

Persoonsgegevens

Rocking Minds verwerkt je persoonsgegevens bij aankoop van een product vanuit de webshop. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Geboorteplaats
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • Bankrekeningnummer
Wanneer verwerken wij jouw gegevens?

Rocking Minds verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren
  • Rocking Minds analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
  • Rocking Minds verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.
Bewaartermijnen

Rocking Minds bewaart je persoonsgegevens niet langer dan nodig is. Dat betekent dat we jouw persoonsgegevens bewaren zolang jij klant van ons bent. Daarna vernietigen we de persoonsgegevens die in ons systeem staan. Gegevens met betrekking tot de facturen hebben een toepasselijk bewaartermijn vanwege administratieve doeleinden. Ook deze zullen worden vernietigd op het moment dat de gegevens niet meer van toepassing zijn. De gegevens vanuit Google Analytics blijven bewaard voor statistische doeleinden.

Gegevens aan derden

Rocking Minds verkoopt jouw gegevens absoluut niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de bedrijfsvoering, de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies

Rocking Minds gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestandje dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Deze zorgen er o.a. voor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je natuurlijk ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Google Analytics

Rocking Minds maakt gebruik van Google Analytics voor de belangrijke statistieken over aantallen bezoekers, de bezochte pagina’s, de verkeersbronnen en andere essentiële informatie waarmee wij deze website voortdurend kunnen verbeteren voor de gebruikers. Deze statistieken zijn anoniem en niet te herleiden tot een bepaalde persoon of gebruiker.

Remarketing

Om onze websitebezoekers opnieuw te kunnen benaderen met relevante aanbiedingen maken wij gebruik van de diensten van derden, die op onze site cookies plaatsen. Deze functionaliteiten worden pas ingeschakeld wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van de cookies. Het gaat om de volgende aanbieders:

  • Facebook: hiermee tonen we advertenties aan gebruikers die al eerder op onze website zijn geweest. Deze advertenties worden op Facebook in de tijdlijn of als kleine advertenties in de rechterkolom getoond. We tonen je hierbij informatie die je eerder hebt bekeken, zodat je hier iets mee kan doen als je hier nog steeds interesse in hebt. Facebook advertenties kun je uitzetten/verbergen op Facebook zelf door op het icoontje in het rechterbovenhoek van de advertentie te klikken.
  • Remarketing als targetingfunctie in Google Ads, waarmee we advertenties tonen aan gebruikers die al eerder op onze website zijn geweest. Deze advertenties worden op andere websites over het internet geplaatst. We tonen je hierbij informatie die je eerder hebt bekeken, zodat je hier iets mee kan doen als je hier nog steeds interesse in hebt.

  • “Vergelijkbare doelgroepen” als targetingfunctie in Google Ads, waarmee we advertenties tonen aan potentiële klanten met vergelijkbare eigenschappen en interesses als de gebruikers van onze website. Deze gegevens worden gedeeld met derden, zoals Google.

  • Instagram: via Instagram tonen we advertenties aan gebruikers die al eerder op onze website zijn geweest of onze Facebookpagina hebben gezien. Deze advertenties worden op Instagram zelf getoond. Je kan zelf de advertenties op Instagram uitschakelen/verbergen door op het icoontje rechtsboven de advertentie te klikken
Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Rocking Minds en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@rockingminds.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. Mocht je vinden dat je door ons niet goed geholpen wordt, dan willen we je erop wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Privacyverklaring wijzigen

Wanneer onze website, producten of diensten wijzigen, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Bescherming van jouw gegevens

Rocking Minds neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@rockingminds.com.

Contactgegevens

Rocking Minds
Geraniumstraat 79
8922HA Leeuwarden
info@rockingminds.com
http://rockingminds.com/

info@rockingminds.com  |  KvK 78371406  |  BTW NL003330557B97  |  Geraniumstraat 79, 8922HA Leeuwarden

© Copyright Rocking Minds 2021. All rights reserved.

Rocking Minds Mail ontvangen?

Geen dagelijkse troep, beloofd! We delen alleen dat waarvan we denken dat het waardevol voor je is.

Inloggen

Registreren

Er wordt een wachtwoord verzonden naar je e-mailadres.

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te ondersteunen, om de toegang tot uw account te beheren en voor andere doeleinden die worden beschreven in ons privacybeleid.