Skip to content Skip to footer

Ben jij zelfbewust?

We leven in een tijd waar het nooit eerder zo draaide om zien en gezien worden, maar een ieder van ons meer snakt naar geluk voelen en de zin van het leven vinden. Waar alles draait om wat er om je heen gebeurt, de focus op de buitenkant is gelegd en we vergeten zijn om af en toe eens in onszelf te keren, kunnen we wel wat hulp gebruiken. Niet van buitenaf, maar van onszelf!

Rocking Minds is ontstaan vanuit het verlangen je te stimuleren je zelfbewustzijn te vergroten. De nadruk ligt hierbij op de rust vinden in jezelf, om vanuit hier de basis te leggen voor het leven waar je van droomt. Vanuit mijn eigen leven heb ik ervaren dat je nog zoveel kunt luisteren, lezen, zien en bijwonen, maar het zelf dóen zorgt voor de meeste groei. Toen ik begon met het creëren van kleine rituelen voor mezelf, startte ik mijn dagen met zoveel meer rust en zin, was ik veel productiever en ging ik met een voldaan gevoel naar bed. Door deze momenten met jezelf kom je er steeds meer achter dat jij de eigenaar van je eigen leven bent en je dus ook alle invloed hebt om daar iets moois van te maken. Je leert jezelf meer waarderen en komt dichterbij je onderbewuste, hogere zelf.

Mijn verhaal

Sinds spiritualiteit in 2017 een onderwerp werd in mijn leven, is het universum voor mij gaan werken. Er kwam plotseling zoveel positiviteit op mijn pad en ik besefte me dat er steeds meer mensen om me heen op hetzelfde level zaten. In de afgelopen jaren heb ik dan ook echt gemerkt dat er een enorme ‘bewustzijnsshift’ gaande is. Steeds vaker begon het te jeuken. Ik wilde hier iets in betekenen, een bijdrage leveren om nóg meer mensen bewust te maken of op z’n minst inspireren om eens ruimer te denken dan je gewend bent. 

Ik wilde al een jaar of 5 voor mezelf starten, maar toen Corona uitbrak voelde ik sterk dat dit nog wel eens hét moment kon zijn om ervoor te gaan. Ik besefte me dat ik zelf vaak in vlagen bezig ben met zelfbewustzijn en spiritualiteit, omdat de dagelijkse sleur het vaak zomaar over kan nemen. Anderen gaven aan hetzelfde te ervaren en dat triggerde me. Ineens ontstond er het idee: hoe leuk en waardevol zou het zijn als je regelmatig herinnerd wordt om tijd voor jezelf te nemen? Een reminder om weer even bewust te worden van je gedachten, emoties, gedrag en het leven. 

Als kind was ik al nieuwsgierig naar astrologie, edelstenen, dromen en alles wat voor mij tot het onbekende behoorde. Toch ben ik behoorlijk nuchter, dus het feit dat ik me bezighoud met spiritualiteit komt voor sommige mensen nog steeds als een verrassing. Deze balans waardeer ik in mezelf en ik geloof dat er een hoop met mij zijn die zich hierin herkennen. Rocking Minds raakt dan ook precies dit evenwichtspunt tussen het bekende en het onbekende: spiritualiteit met een tintje nuchterheid.

info@rockingminds.com  |  KvK 78371406  |  BTW NL003330557B97  |  Geraniumstraat 79, 8922HA Leeuwarden

© Copyright Rocking Minds 2022. All rights reserved.

Rocking Minds Mail ontvangen?

Geen dagelijkse troep, beloofd! We delen alleen dat waarvan we denken dat het waardevol voor je is.

Inloggen

Registreren

Er wordt een wachtwoord verzonden naar je e-mailadres.

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te ondersteunen, om de toegang tot uw account te beheren en voor andere doeleinden die worden beschreven in ons privacybeleid.